Nettihotellin webmail-palvelu uudistui

Olemme asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella uudistaneet webmail-palvelumme. Aikaisemman Horde IMP-sovelluksen korvaa nykyaikaisempi ja helppokäyttöisempi Roundcube-webmailsovellus.Uusi webmail

20.6.2016

Uusi webmail-sovellus löytyy samasta sijainnista kuin aikaisempikin ja siihen kirjaudutaan samaan tapaan kuin ennenkin. Tarkemmat ohjeet löytyvät ohjesivuiltamme täältä. Myös vanha Horde-webmail jää käyttöön rinnalle ja siihen pääsee kirjautumissivun Vanha webmail -linkin kautta.

Uuden webmailin käyttöliittymä on huomattavasti aikaisempaa nykyaikaisempi ja helppokäyttöisempi. Samoin olemme panostaneet erilliseen mobiilikäyttöliittymään, joka avautuu älypuhelimilla ja tableteilla oletusarvoisesti, ja mahdollistaa sähköpostien sujuvan käsittelyn kosketusnäytölläkin.

Siirtyminen uuden webmailin käyttäjäksi

Uuteen webmailiin siirtyminen ei edellytä käyttäjältä merkittäviä erityistoimia. Kaikki sähköpostisisältö ja sähköpostikansiot näkyvät uuden käyttöliittymän kautta kuten ennenkin. Mikäli kuitenkin olet tallentanut yhteystietoja vanhan webmailin osoitekirjaan ja haluat säilyttää nämä tiedot, tulee osoitekirja noutaa ensin vanhasta webmailista ja tuoda uuteen. Tämä tapahtuu näiden ohjeiden mukaisesti.

Huom!Vanha webmailUudessa webmailissa ei ole toistaiseksi erillistä kalenterisovellusta, eikä kalenterimerkintöjä voida siirtää uuteen webmailiin. Mikäli tarvitset kalenteria, voit kuitenkin halutessasi jatkaa vanhan webmailin käyttämistä, johon pääset webmailin suoralla kirjautumisosoitteella.

Takaisin