Nettihotelli on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä

Nettihotelli Internet Oy on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä2.9.2016

Kuten olemme aikaisemmassa viestinnässä asiakkaillemme ilmoittaneet, Viestintäviraston .fi-päätteisten verkkotunnusten rekisteröinti- ja uusimiskäytäntö muuttuu 5.9.2016 alkaen. Mainitun ajankohdan jälkeen .fi-verkkotunnusten uusiminen ei ole itse enää mahdollista, vaan verkkotunnus tulee olla liitettynä erillisen verkkotunnusvälittäjän tunnukseen.

Nettihotelli Internet Oy on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä, joka huolehtii jatkossa asiakkaidensa .fi-verkkotunnusten uusimisesta samaan tapaan kuin tähänkin asti.

Mikäli olet kuitenkin huolehtinut .fi-tunnuksesi uusimisesta tähän asti itse ja verkkotunnuksesi umpeutuu seuraavan kerran aikavälillä 5.9.2016-5.3.2017, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydät meitä toimimaan .fi-verkkotunnusvälittäjänäsi jatkossa. Jos taas olet uusinut verkkotunnuksesi siten, että se umpeutuu seuraavan kerran vasta 5.3.2017 jälkeen, erillisiä toimia ei tarvita.

Domainit nyt myös ilman erillistä webhotellia!

Muutoksen yhteydessä olemme kuulleet asiakkaidemme toiveita ja mahdollistimme nyt myös verkkotunnuksen varaamisen kauttamme ilman erillistä webhotellia, käyttäen joko uutta ilmaista domainparkkiamme tai kolmannen osapuolen nimipalvelimia. Nämä vaihtoehdot ovat tarjolla tilausjärjestelmässämme uutta verkkotunnusta tilattaessa tai siirrettäessä olemassa olevaa verkkotunnusta meille.

Huom!Useilla palveluntarjoajilla verkkotunnuksen rekisteröinti edellyttää maksullisen domainparkin hankkimista, mutta Nettihotellissa domainparkki on ilmainen! Verkkotunnusmaksumme sisältää siis jatkossa myös nimipalvelimet. Huomioithan tämän edun vertaillessasi verkkotunnusten hintoja eri palveluntarjoajien kesken.

Takaisin