Joulunajan poikkeukset aukioloajoissamme

Lahjapaketti15.12.2015

Nettihotellin asiakaspalvelu on joulukuussa suljettuna seuraavasti:

  • Asiakaspalvelumme on suljettuna joulunajan tiistaista 22.12.2015 - tiistaihin 29.12.2015. Tämän lisäksi olemme suljettuna uudenvuodenaaton ja -päivän 31.12.2015 ja 1.1.2016
  • Mainittuina aikoina saapuneita tilauksia ja ei-kriittisiä asiakaspalvelutapauksia voidaan käsitellä joulun väliviikoilla vain satunnaisesti, ja pääosin vasta palattuamme normaaliin päiväjärjestykseen 4.1.2016 alkaen.

Joulun ja Uuden Vuoden aikana vikapäivystyksemme vastaa vain kriittisissä palvelinteknisissä ongelmissa sähköpostitse osoitteessa - muut kuin ei-kriittiset tekniset kysymykset käsitellään seuraavan kerran keskiviikkona 30.12.2015 sekä maanantaina 4.1.2016, jolloin myös asiakaspalvelumme palvelee jälleen normaalisti.

Joulumuistaminen

Olemme ohjanneet joulumuistamisemme tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeseen KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry:lle. Haluamme kuitenkin muistaa myös asiakkaitamme pienellä lahjalla ja olemmekin tuplanneet kaikkien asiakkaiden sähköpostilaatikon koon seuraavasti:

  • Mini 250, Tila 500 ja Huone 1 GB -webhotelleissa sähköpostilaatikot ovat jatkossa 200 MB/laatikko
  • Sviitti 2 GB, Lukaali 3 GB ja Palatsi 4 GB -webhotelleissa sähköpostilaatikot ovat jatkossa 400 MB/laatikko
  • Lisäksi kaikki lisäpalveluna tilatut sähköpostirajat on vastaavasti tuplattu, eli mikäli olet tilannut lisäpalveluna esim. +100 MB sähköpostilaatikon kokorajan, se on jatkossa automaattisesti +200 MB!

Muutoksia päivityksiin tammi-helmikuussa 2016

Ilmoitimme asiakkaillemme marraskuussa tekevämme kaikille palvelimillemme hallintapaneelin ja käyttöjärjestelmän päivitykset tammi-helmikuussa 2016. Aikataulu on edelleen voimassa, mutta käyttöjärjestelmän osalta päivitysprosessia joudutaan lykkäämään suunnitellusta. Loppuasiakkaillemme tämä ei kuitenkaan näy muilta osin kuin Perl-, Python- ja Ruby on Rails -versioiden säilymisenä nykyisellään hieman pidempään. Plesk-hallintapaneelin, Nettisivukoneen sekä PHP 5.6:n päivitykset toteutetaan suunnitellusti.

Päivityksiin kannattaa varautua hyvissä ajoin, eli varmistaa omien PHP-sovellusten yhteensopivuus uuden PHP-version kanssa. Pienenä turvamekanismina pystynemme kuitenkin tarjoamaan uuden Plesk 12.5.30 -hallintapaneelin avulla rinnakkaisia PHP-versioita, jolloin päivityksestä täysin yllätetyksi tulleille asiakkaille voitaneen tarjota jonkin verran lisäaikaa vanhan PHP 5.4 -version kanssa.

Toivotamme asiakkaillemme Rauhaisaa Joulun odotusta sekä Menestyksekästä Uutta Vuotta 2016!

Takaisin