Kampanja .info-päätteisistä verkkotunnuksista vanhoille asiakkaillemme

Lahjapaketti1.9.2015

Näin syksyn tullen saimme kansainväliseltä verkkotunnusrekisteröijätaholtamme Joker.com:ilta poikkeuksellisen hyvän kampanjatarjouksen, jonka puitteissa voimme syyskuun ajan rekisteröidä .info-verkkotunnuksia tietyn rajallisen määrän täysin veloituksetta. Ajattelimme siirtää tämän edun suoraan vanhoille asiakkaillemme.

Käytännössä voimme nyt siis tarjota nopeimmin asiaan reagoiville vanhoille asiakkaillemme .info-päätteisen verkkotunnuksen täysin ilmaiseksi ensimmäiseksi vuodeksi, eikä tämä edellytä mitään maksuvelvollisuutta. (Vaatimuksena tietenkin on, että tilaajalla on jo meillä voimassa oleva webhotelli, jonka rinnakkaisosoitteeksi .info-päätteinen domain rekisteröidään.) Verkkotunnuksesta ei siis kuitenkaan veloiteta ensimmäiseltä rekisteröintivuodelta mitään ja se on tarvittaessa irtisanottavissa ensimmäisen rekisteröintikauden loppuun.

Mikäli .info-päätteiselle verkkotunnukselle on tarvetta, etu kannattaa hyödyntää, koska se ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään. Jos nyt siis haluat .info-päätteisen verkkotunnuksen, voit tilata meiltä tämän täysin veloituksetta syyskuun aikana kampanjasivumme kautta. (Kampanja on päättynyt 30.9.2015.)

Asiassa kannattaa toimia kuitenkin heti, sillä voimme rekisteröidä verkkotunnuksia tällä tavoin vain kymmenelle asiakkaalle joka arkipäivä syyskuun ajan. Tilaukset jonoutetaan saapumisjärjestyksessä, joten käsittelyaika näiden kampanjatilausten käsittelyssä voi venyä hyvinkin pitkäksi.

Kampanja on voimassa 30.9.2015 saakka tai niin kauan kuin kampanjaan kuuluvia verkkotunnuksia (n. 200 kpl) riittää. Vain yksi verkkotunnus per asiakas.

Takaisin