Sarjamedia on nyt Nettihotelli Internet Oy

9.9.2008

Nettihotelli Internet OyVuodesta 2000 toiminut Sarjamedia Oy on vaihtanut nimensä muotoon Nettihotelli Internet Oy yhtiön Internetpalvelin- ja webhotellipalveluiden muodostuttua päätoimiseksi liiketoiminnaksi.

Heinäkuun 2008 alussa lanseerattu edullinen Nettihotelli.fi -webhotellipalvelu saavutti nopeasti asiakkaiden suosion. Maaliskuussa 2009 yrityksellä oli jo yli 1200 webhotelliasiakasta. Kasvun odotetaan jatkuvan ennakoituna myös lähivuosina.

Jatkossa Nettihotelli keskittyy pääasiassa ydinosaamiseensa palvelintekniseen alaan ja siihen liittyvien www-sovellusalustojen tarjoamiseen sekä jälleenmyyjilleen että loppuasiakkailleen. Sarjamedian ydinosaamiseen kuuluneita www-suunnittelu- ja mainostoimistopalveluita saatamme tarjota vielä myöhemmin jossakin muodossa, mutta toistaiseksi ydintoiminta keskittyy erittäin edullisten mutta laadukkaiden kotisivutilaratkaisujen tarjoamiseen suomalaisille pk-yrityksille ja kuluttaja-asiakkaille.

Lue lisää palveluistamme Nettihotellin kotisivuilta osoitteesta http://www.nettihotelli.fi. Yrityksen yhteystiedot löydät tarvittaessa tästä.

Takaisin