Parannuksia kaikkien webhotellien ominaisuuksiin

15.7.2008

Palvelun lanseerauksen yhteydessä saadun asiakaspalautteen ansiosta Nettihotellin kaikkiin webhotellipaketteihin on toteutettu seuraavia parannuksia. Muutokset ovat astuneet voimaan tänään niin vanhoille kuin uusille asiakkaillekin.

Roskapostisuodatus ja virustorjunta maksuttomaksi

Koska emme missään yhteydessä halua tinkiä asiakkaiden turvallisuudesta, Nettihotellin aikaisemmin lisähintaisina palveluina tarjoamat Spamassassin-roskapostisuodatin ja Dr.Web -virustorjunta on muutettu vakio-ominaisuuksiksi kaikkiin webhotellipaketteihin. Linjauksessa taustalla on idea siitä, ettei asiakkaamme tarvitse tehdä missään yhteydessä valintoja turvallisuuden ja muiden ominaisuuksien välillä valitessaan itselleen sopivaa webhotellipakettia myös pienemmällä budjetilla.

Mainitut suodattimet on kytketty kaikkien asiakkaiden käyttöön, mutta koska palvelun käyttöönotto haluttiin säilyttää sähköpostiosoitekohtaisena nimenomaan sähköpostiosoitekohtaisten asetusten mahdollistamiseksi, jokaisen asiakkaan tulee kytkeä palvelu haluamallaan tavalla käyttöön sähköpostiosoitteisiinsa itsenäisesti. Ohjeet tähän löytyvät täältä.

Parannuksia webhotellipakettien levytiloihin

Hinnat alkaen -webhotellipakettien levytiloja on parannettu merkittävästi. Saatu palaute on koskenut lähinnä pienimpien Mini- ja Tila -webhotellipakettien levyrajoituksia, jotka on nyt noin kolminkertaistettu: Mini sisältää jatkossa 100 MB levytilaa ja Tila 250 MB levytilaa. Lisäksi Huone -paketin levytila on nostettu 500 MB:un.

Myös kaistasuosituksiin tehtiin nostoja siten että webhotellipaketti Mini sisältää jatkossa 5 GB/kk liikennöintiä, Tila 10 GB/kk liikennöintiä, Huone 20 GB/kk liikennöintiä ja Sviitti 30 GB/kk liikennöintiä. Kaistasuosituksen nostamisen syynä oli järkevöittää myös pienemmällä budjetilla hankittavien webhotellipakettien käyttöä.

WWW-tilastot vakio-ominaisuudeksi

Suurempien levytilojen ansiosta WWW-tilastot kuuluvat nyt kaikkien webhotellipakettien vakio-ominaisuuksiin. WWW-tilastot puuttuivat aikaisemmin pienimmästä Mini-webhotellipaketista nimenomaan rajoitetun levytilan vuoksi.

Nettihotellin monipuoliset www-tilastot löytyvät asiakkaiden omasta verkko-osoitteesta, webstat-hakemistosta (esim. www.omaosoite.com/webstat). Tilastot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka ovat oletusarvoisesti samat toimitettujen FTP-tunnusten kanssa.

Aliverkko-osoitteet (subdomains) liitetty webhotellipakettien käyttöön

Aliverkko-osoitteet eli ns. subdomain-osoitteet on nyt liitetty kaikkien webhotellipakettien käyttöön. Aliverkko-osoitteen avulla asiakas voi tarvittaessa toteuttaa eräänlaisia ensisijaiseen verkko-osoitteeseen perustuvia sivuja ja jakaa sivutilaansa niiden käyttöön. Katso tarkempia tietoja aliverkko-osoitteista tästä.

Takaisin